040 551 5980

 info@nieminenheikki.fi

Navirenvarsi 3, 21100 NAANTALI

Kattoremontit, muut remontit ja uudisrakentaminen

Toimialueemme ulottuu Naantalista Turkuun ja lähikuntiin

Oletko suunnitellut uutta kattoa tai kattoremonttia? Onko kodin remontti ajankohtainen? Me toteutamme kattoremontit ja kattoasennukset, sisä- ja ulkoremontit sekä uudisrakentamisen vuosikymmenten kokemuksella! Palvelujamme tarjoamme Naantalin, Turun ja lähikuntien alueilla kotitalouksille, taloyhtiöille ja yrityksille. Katso kattava palvelulistauksemme ja ota yhteyttä tarvitsemasi toteutuksen merkeissä!

Palvelumme

  • Kattoremontit: peltikatot ja huopakatot
  • Uusien kattojen asennukset
  • Sisä- ja ulkoremontit: huoneistoremontit, keittiöremontit, kylpyhuone- ja saunaremontit, maalaustyöt, lattia-asennukset – kaikki isot ja pienet urakat
  • Uudisrakentaminen: omakotitalot avaimet käteen -periaatteella, autotallit, varastot, terassit, uima-altaat, kesämökit, pienrakennukset ym.

Uupuuko listalta etsimäsi palvelu? Kysy ihmeessä meitä avuksi, sillä tarjontamme ja osaamisemme on varsin laaja-alainen!

Tilaa ilmainen arvio kohteessasi tehtävistä töistä Tulemme paikan päälle ja katsomme, mitä töitä rakennuksesi vaatii ottaen huomioon myös sinun toiveesi. Sen pohjalta teemme tarjouksen. Jos haluat palkata meidät, saat aivan kaiken työhön liittyvän saman katon alta, yhdellä sopimuksella. Ota siis yhteyttä, jos kattoremontit-, sisäremontit tai vaikka uudisrakentaminen on ajankohtaista!